Vanliga frågor

Här finner du svaret på de vanligaste frågorna som kommer till oss.

Du beställer lättast via vårt formulär för att få med så mycket information om din order som möjligt.
Det går också bra att mejla oss direkt på order@swagg.se.

Minimum antalet varierar beroende på vilken produkt det handlar om. Ring eller mejla oss om du har en fråga om en specifik produkt så ger vi dig svar direkt om minimum antal.

Absolut. Vi skickar alltid ett digitalt korrektur på hur det kommer se ut på ditt valda plagg tillsammans med din logga. Vi behöver också alltid godkännande av korrektur från dig – som kund – innan vi producerar din beställning.

Vår standardleverans är ca 5-10 arbetsdagar från det att du har godkänt korrektur. Produktionstiden kan variera beroende på vilken produktleverantör som används för din order. Om du har har ett specifikt datum som du behöver din order till så kan du meddela oss detta och så kollar vi upp om vi kan göra din order snabbare än vanligt.

Vi förstår att det kan vara svårt att välja tryckmetod. Skicka ett mejl till oss på order@swagg.se med din logga och vilket typ av plagg du är intresserad av så guidar vi dig igenom vad som passar bäst för just din förfrågan.

Ja det kan vi – vi efterfrågar pantone-kod (även kallat PMS-kod)
Om du inte har en PMS-kod så kan vi hitta en åt dig. Då matchar vi din logga med närmaste pantone-kod.
(Pantone-kod kan inte användas på Digitalt tryck)

Vi behöver din design i vektorformat, förslagsvis i pdf eller Ai.
Har du inte vektoriserade format kan vi vektorisera dem åt dig för en tilläggskostnad.
Med digitaltryck kan vi använda vissa filer i jpeg men upplösningen måste vara minst 300 dpi.

Ja det kan du göra, dock behöver vi veta på förhand vilket material det är på dina plagg.

Ja, de flesta plagg kan man beställda otryckta. Detta gäller dock inte för Stanley/Stella.

Ja det gör vi – Stanley/Stella, CottoverEarth Positive och Neutral är dessutom GOTS-certifierade. Läs gärna om vår Miljöpolicy där vi beskriver mer om vår GOTS-certifiering och vad det innebär.

För bäst hållbarhet rekommenderar vi att tryckta plagg tvättas i 30 grader.

Ja vi provtvättar regelbundet för att se hur utfallet blir på olika tryckmetoder.

När din order är klar kan du själv komma och hämta upp dina produkter hos oss. Om du hellre vill att vi skickar din order så gör vi det mot en fraktkostnad.

Om vårt produktionsschema tillåter så tar vi emot expressordrar mot en expresskostnad. Hör av dig till oss om din deadline och vad du vill få tryckt så hjälper vi dig.

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!