Tygmärken & etiketter

Swagg hjälper dig med anpassade tygmärken & etiketter för ditt företag.

Om tygmärken & etiketter

Tygmärken kan göras på flera olika sätt. Man kan antingen göra sin logga i ett vävt märke som är tunnare och tillåter en design med mycket detaljer. Märket görs med lim på baksidan som sen värms fast på valt plagg. Ett annat och kanske lite lyxigare sätt att få logga att stå ut är att göra ett broderat märke som är grövre och görs oftast med en broderad kant för ett högkvalitativt resultat. Tygmärken görs ofta i en lite större upplaga och kan sys på flera olika typer av plagg men även mössor, kepsar, handukar och andra material.

Vill du dessutom få en extra personlig touch på din order som skapar en personlig och professionell look, exempelvis på en klädkollektion, kan du addera vävda nack-etiketter med din egen design.

Kom i kontakt med oss

Vår affärsidé är att leverera och utveckla unika profilprodukter och profilkläder för dig eller ditt företag till ett attraktivt pris. För oss är det en självklarhet att vara GOTS-certifierade och att ha en minimal påverkan på klimatet.

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

08-442 79 70 order@swagg.se