Tryck på kläder

Tryck på kläder

Tryck på kläder Stockholm

Har du funderat på att få tryck på dina kläder? Kanske har du någon favoritfigur som du önskar ska bli tryckt på dina kläder, eller ännu mer; kanske du har ett företag, vars logga som du önskar få tryckt på dina kläder? I så fall kan vi hjälpa dig.

Vi har lång erfarenhet av att trycka kläder för såväl stora som små företag med profilkläder som på ett snyggt sätt representerar företaget. Vi känner väl till hur viktigt det är med snygga tryck på kläder i Stockholm är för att sprida medvetenhet om företagets varumärke. Det är nämligen både ett smart och effektivt sätt att marknadsföra företaget och samtidigt visa era kunder vilka som är företagets anställda.

 

Vi trycker era kläder i Stockholm

Eftersom vi vet hur populärt och viktigt det är att kunna trycka varumärke och logotype på kläder har vi sett till att kunna erbjuda ett brett utbud av kläder som ditt företag kan trycka det ni vill trycka på era kläder. Hos oss hittar du sköna och funktionella kläder för tryck på kläder som ni önskar i Stockholm. Hos oss hittar du allt från mössor och kepsar till jackor, t-shirtar, shorts och pikétröjor.

Välj vilka plagg du vill ha, så kan vi ge dig råd om vilket tryck eller brodyr som passar bäst på de kläder ni önskar bära. Det finns flera olika tryckmetoder att välja mellan, bland annat screentryck och digitaltryck. Genom att välja den bästa förädlingsmetoden så får du slitstarka plagg vars logga inte går bort i tvätten. Plaggens färger är även dem mycket beständiga. På våra företagskläder kan du bland annat trycka detaljerade loggor i exakta färgnyanser samt reflexfärg.

Investera i tryck på kläder

Hos oss hittar du kläder som blir jättesnygga att trycka ert varumärke på, och som passar er budget samtidigt som du inte behöver välja bort kvalitet, komfort, skydd eller funktionalitet. Våra kläder är dessutom etiskt tillverkade sköna basplagg som är en dröm att arbeta i.

Att ha snygga tryck på era kläder är en ren investering som hjälper ditt företag att växa. Profilerade kläder talar nämligen om för dina kunder att företaget är tryggt, pålitligt och professionellt. Snygga tryck på era kläder ger dessutom alla medarbetare en känsla av sammanhållning och gemenskap, vilket skapar en produktiv arbetsmiljö.

 

 

 

 

Kontakta oss

Dra filer hit eller
Godkända filtyper: jpg, gif, png, pdf, ai, psd, jpeg, ttf, Max filstorlek: 100 MB.
    Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.