Textiltryck Stockholm

Om Företagskläder

Företagskläder Stockholm

Köp slitstarka företagskläder till förmånliga priser så att du och dina medarbetare stolt kan visa upp företagets varumärke. Hos oss hittar du miljövänligt producerade plagg i alla möjliga färger och modeller. Välj mellan att trycka eller brodera företagets logga på plaggen för att profilera er företagskläder.

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa såväl stora som små företag med profilkläder som representerar företaget. Vi vet därför hur viktigt det är med företagskläder i Stockholm för att sprida medvetenhet om varumärket. Det är nämligen både ett smart och effektivt marknadsföringsmedel samtidigt som dina kunder lätt känner igen företagets anställda.

Skapa personliga företagskläder i Stockholm

Vi har ett brett utbud av klädesplagg för dig som letar efter sköna och funktionella företagskläder i Stockholm. Hos oss hittar du allt från mössor och kepsar till jackor, t-shirts, shorts och pikétröjor.

Välj vilka plagg du vill ha, så kan vi ge dig råd om vilket tryck eller brodyr som passar ert företag bäst. Det finns nämligen flera olika tryckmetoder att välja mellan, bland annat screentryck och digitaltryck. Genom att välja den bästa förädlingsmetoden så får du slitstarka plagg och med en logga som inte försvinner när de tvättas. Plaggens färger är också mycket beständiga. På våra företagskläder kan du bland annat trycka detaljerade loggor i exakta färgnyanser samt med reflexfärg.

Investera i profilerade företagskläder

Hos oss hittar du företagskläder i Stockholm som passar din budget samtidigt som du inte tvingas tumma på kvalitet, komfort, skydd eller funktionalitet. Våra kläder är dessutom etiskt tillverkade och är sköna basplagg att arbeta i.

Att införskaffa moderna företagskläder som profileras i vårt tryckeri är en investering som kommer hjälpa ditt företag att växa. Profilerade företagskläder talar nämligen om för dina kunder att företaget är tryggt, pålitligt och professionellt. Företagskläder ger dessutom alla medarbetare en känsla av sammanhållning och gemenskap, vilket skapar en produktiv arbetsmiljö.

Kontakta oss

Dra filer hit eller
Godkända filtyper: jpg, gif, png, pdf, ai, psd, jpeg, ttf, Max filstorlek: 100 MB.
    Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.