Profilprodukter Stockholm

Om Profilprodukter

Profilprodukter Stockholm

Är du ute efter produkter som kan sprida ditt varumärke och samtidigt stärka ditt företags ställning på marknaden? Vi tillverkar profilprodukter i Stockholm som väcker uppmärksamhet.

Profilprodukter är en sorts marknadsföringskanal som inte ska underskattas. Att ge bort vattenflaskor, muggar, kepsar, pennor eller karameller med ditt företags logga på förenar nytta med nöje. Det är smarta produkter som faktiskt kommer till användning, samtidigt som ditt företags logga förknippas med positiva känslor.

Designa och beställ profilprodukter i Stockholm

Du kan beställa profilprodukter i Stockholm av oss. Vi hjälper dig att ta fram rätt produkter för just ditt företag och de behov som du vill uppfylla. Genom att designa snygg profilreklam så får du både fina giveaways och smarta reklamartiklar som dina kunder uppskattar.

Vi hjälper dig från design till slutprodukt och kan trycka din logga i såväl svartvitt som flerfärg på de flesta material och produkter. Vi har ett brett sortiment av profilprodukter i Stockholm att välja mellan och det är du som kund som bestämmer hur du vill att din slutprodukt ska se ut. Hos oss kan du inte bara välja produkter, utan även mellan olika märken, material och tryck.

Reklampresenter för din målgrupp

Reklamartiklarna kommer att knyta starkare band till dina kunder och säkerställa att företaget uppfattas som tryggt och pålitligt. Med profilprodukter blir ditt företag det första som ploppar upp i huvudet när ett nytt inköp ska göras. Profilprodukter är helt enkelt ett ovärderligt inslag i marknadsföringen, speciellt med tanke på att produkterna delas ut en gång och sedan finns kvar länge hos kunderna.

Du kan enkelt anpassa företagets profilprodukter efter årstid och säsong. Vad sägs om isskrapor med din logga på under vintern och paraplyer med loggan på under hösten? Undersök vad din målgrupp har för behov och intresse av reklampresenter och låt dig sedan inspireras av vårt stora utbud.

Kontakta oss

Dra filer hit eller
Godkända filtyper: jpg, gif, png, pdf, ai, psd, jpeg, ttf, Max filstorlek: 100 MB.
  Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Priset beror helt på produkt, antal och logga. Skicka en orderförfrågan på order@swagg.se så hjälper vi dig!

  På vår webshop under kategorin profilprodukter finner du tusentals produkter där du kan få pris både med och utan tryck!

  Det gör det absolut. Vi har en hel sektion med bara miljövänliga alternativ i vår webshop. Här hittar du den. 

  Standard leveranstid är 7-10 arbetsdagar från godkänt digitalt korrektur. Vissa produkter har längre leveranstid än så. Om du har en snäv deadline? Kontakta oss om vad för produkter du är intresserad av så hjälper dig med olika förslag.

  Ja det gör vi!

  Ja det kan vi göra. Fraktkostnaden beror på vilket land och vikt på paktetet.

  Det kan vi absolut göra. Om du exempelvis är ute efter gåvor till anställda så kan vi ta fram presentboxar och skicka dessa individuellt hem till era anställda.

  Ja. Innan din beställning går till produktion så kommer du att få ett digitalt korrektur med storlek på tryck samt placering. Du får då möjlighet att göra ändringar. När du godkänt ditt korrektur så kommer vi producera din produkt.