Profilkläder Stockholm

Om Profilkläder

Profilkläder Stockholm

Vill du profilera ditt företag? Varför inte då göra det med hjälp av kläder? Vi erbjuder ett brett utbud av profilkläder i Stockholm med fina tryck och av hög kvalité. Av oss får du en slutprodukt som du stolt kan visa upp för att marknadsföra ditt varumärke.

Kanske vill du ta fram profilerade arbetskläder för dina medarbetare eller skapa profilkläder som du kan ge till dina kunder. Oavsett syfte så är våra kläder både bekväma, slitstarka och etiskt producerade.

Designa dina egna profilkläder

Vi har lång erfarenhet av att producera kläder som kan användas i marknadsföringssyfte. Hos oss får du hjälp med allt från design till färdig slutprodukt och du kan välja mellan en rad olika klädesplagg, material och tryck.

Vi kan trycka din logga eller reklamtext i såväl flerfärg som svartvitt och trycket är mycket slittåligt. Vi erbjuder dessutom profilkläder med brodyr, etiketter och tygmärken. Det finns helt enkelt möjlighet att anpassa plaggen utefter just dina önskemål.

Kläderna är slittåliga och passar därför för alla branscher och användningsområden. Det är sköna basplagg som är hållbart tillverkade och ger högsta komfort för användaren.

Marknadsför ditt företag med profilkläder i Stockholm

Att använda profilkläder i Stockholm är ett smart val ur marknadsföringssynpunkt då du effektivt kan visa upp ditt företag och varumärke. Du kan beställa profilkläder till såväl dig själv som dina medarbetare och dessutom är profilkläder en utmärkt reklampresent. Det är nämligen ett kostnadseffektivt val som kunderna kan använda under många år.

Vi har inte bara kläder och material av högsta kvalitet, utan våra profilkläder får en snygg finish tack vare vår kunskap om förädlingstekniker och tryckmetoder. Vi använder oss bland annat av screentryck och digitaltryck i vår produktion. Trycken blir detaljrika och får exakt de färgnyanser du är ute efter. Välj mellan allt från kepsar och t-shirtar till shorts, accessoarer och träningskläder.

Kontakta oss

Dra filer hit eller
Godkända filtyper: jpg, gif, png, pdf, ai, psd, jpeg, ttf, Max filstorlek: 100 MB.
  Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Priset beror helt på produkt, antal och logga. Skicka en orderförfrågan på order@swagg.se så hjälper vi dig!

  Om produkten är någonting vi har i vårat showroom är du välkommen att boka tid med någon av våra orderhanterare på order@swagg.se. Skulle det vara en beställningsvara kan vi beställa hem ett prov mot en kostnad.

  Vi rekommenderar alltid att tvätta plagg med tryck i högst 30 grader, helst ut och in för bästa resultat. Bör heller ej torktumlas.

  Standard leveranstid är 7-10 arbetsdagar från godkänt digitalt korrektur. Vi erbjuder även expressleverans enligt överenskommelse.

  Ja det gör vi om produktionsschemat tillåter. Det läggs på en extra kostnad för express på fakturan.

  Vi behöver din logga i ett vektoriserat format alternativt en fullfärgsbild för digitaltryck i minimum 300 dpi.

  Minimumantalet varierar beroende på varumärke och leverantör. Skicka oss en förfrågan på order@swagg.se så hjälper vi dig med vilka antal som gäller för just dina produkter.

  Ja det kan man! Standard är att man hämtar upp sin order hos oss i Hägersten. Vill man hellre få det levererat så ordnar vi det mot en fraktkostnad.

  Ja det kan vi göra. Fraktkostnaden beror på vilket land och vikt det gäller.

  Du kan antingen själv lägga i de produkter du är intresserad av och skicka en prisförfrågan, eller så skickar du ett mejl direkt till oss på order@swagg.se