Julgåvor Företag

För oss företagare är det aldrig långt kvar till jul. Julgåvor, julledigheter och julbord behöver planeras i god tid. Över hela Europa är det en stark tradition när det gäller att ge bort julgåvor till såväl företagets personal som till deras kunder. Skatteverket tillåter just nu skattefria gåvor på upp till 2000 kr. Ett bra sätt att uppmärksamma sin personal på och ge dem lite extra uppskattning.

Tips på julgåvor för företag

Swagg är ett företag som tillhandahåller ett stort utbud av reklamprodukter för företag. Här hittar man allt från giveaways till textilprodukter och mer exklusiva gåvor. När man ska välja ut en julgåva till sin personal så är det så klart enklast om man kan hitta en produkt som fungerar till alla anställda. Annars finns risken att vissa känner sig annorlunda behandlade, för att de inte fick samma gåvor som sina kollegor.

Hitta därför artiklar som är exklusiva och som fungerar för alla. Exempel på sådana produkter är köksredskap. Alla har ju ett kök och i princip alla uppskattar en exklusiv kökskniv, en ny stekpanna, en gryta eller ett förkläde. Du kan också med fördel sätta ihop ett set av olika produkter för att på så sätt kunna välja flera mindre presenter.

Julgåvor med tryck för företag

Som företag vill man ju gärna sprida sitt varumärke och även stärka sitt varumärke internt. Ett bra sätt att åstadkomma detta på, är att ge bort julgåvor med sin företagslogga på. De flesta produkter idag kan man trycka eller gravera. Om du exempelvis hittar en exklusiv kökskniv, kan du med fördel välja att gravera in företagsloggan på bladet på kniven. Riktigt snygg och bra reklam för er.

När man ska trycka sin logga på en julgåva, behöver man först se till så att man har en logga som lämpar sig för tryck. Det bästa är att föröka ta fram en logga som har max 4 färger, då de flesta trycktekniker har just 4 färger som max. Det finns dock produkter som kan tryckas med fullfärg, men de är inte lika vanliga.

Fråga oss gärna om hur väl trycket klarar diskmaskin och maskintvätt, om det är så att du väljer produkter såsom kaffekoppar eller kläder. Profilföretag likt Swagg.se besitter en bred kompetens när det gäller olika trycktekniker och vilka som lämpar sig just för ditt ändamål.

Julgåvor med tryck för företag

I samband med Corona-krisen, beslutade riksdagen att Skatteverket ska få ge avdrag för julgåvor på upp till 2000 kr. Det här införde man för att stimulera ekonomin, när tiderna blev svårare och konsumtionen minskade. Det innebär alltså att alla företag har chansen att verkligen skämma bort sin personal i år. Nästa år förväntas nivån gå tillbaka till den ursprungliga igen.

Presentkort som julgåva för företag

Vad många inte vet är att även presentkort accepteras som julgåva. Perfekt om man vill kunna ge samma present till hela personalen. Till exempel har Swagg presentkort på sortimentet från Kosta boda, som har många uppskattade produkter och som passar alla. Kontakta oss för din order i dag!

Se hela vårt sortiment på julgåvor här!

Kontakta oss

Dra filer hit eller
Godkända filtyper: jpg, gif, png, pdf, ai, psd, jpeg, ttf, Max filstorlek: 100 MB.
    Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.