Digitala tryck

Om du har en design som är antingen i flerfärg, i riktigt små detaljer eller kanske ett fotografi som du vill ha tryckt på olika plagg, då är ett digitalt tryck vägen att gå. Med DTG och Latexprint öppnas möjligheterna upp för mer avancerade illustrationer.

Om digitala tryck

Latextryck är en ny miljövänlig tryckmetod som möjliggör för fullfärgstryck. Processen går till som så att din design skrivs digitalt på ett latexpapper som därefter får en bas med färg som sedan pressas på ditt valda plagg. Latexprint är bäst lämpat för tjockare plagg som exempelvis Hoodies. Väljer man denna tryckmetod med en bas av GOTS-cetifierad tryckfärg så är det en av de mest miljövänliga alternativen på marknaden.

Den andra digitala tryckmetoden vi erbjuder kallas Direct to garment – även kallat DTG. Detta är en perfekt metod för dig som vill trycka en mindre upplaga med ett fullfärgsmotiv. Denna metod är bäst lämpad på tunnare plagg som T-shirts. På ljusa plagg trycks din design direkt in i plagget. Färgen är vattenbaserad och miljövänlig. Resultatet ger en “no-feel”-känsla.

Mörka plagg förbehandlas med en spray för att den vattenbaserade tryckfärgen ska få fäste och skapa ett färgstarkt resultat. Samtliga digitaltryck har hög hållbarhet och kvalitet.

Kontakta oss

Dra filer hit eller
Godkända filtyper: jpg, gif, png, pdf, ai, psd, jpeg, ttf, Max filstorlek: 100 MB.
    Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.