Om Stanley/Stella

Vi är stolta över att vara Skandinavens första Offical Dealer för Stanley/Stella. Vi delar visionen om en mer hållbar textilindustri som värnar om människor och miljö.

Hållbarhet

Stanley/Stella ställer höga krav när det kommer till hållbarhet. Alla plagg innehåller återvunnet material för erbjuda så miljövänliga alternativ som möjligt. Majoriteten av deras utbud är gjorda av organisk bomull och återvunnen polyester. Stanley/Stella är ett 100% miljövänligt och veganskt varumärke med flera viktiga certifikat som ser till att hela produktionskedjan uppfyller kraven för att bra förutsättningar för de anställda i produktionen samt påverkan på miljön ska minimeras. De har flera anställda i Bangladesh för att se till att arbetsmiljö och rutiner följer Stanley/Stella policys. För att veta mer om Stanley/Stellas väg till en hållbar planet – läs deras Sustainability Report.

Olika transparanta logotyper

 

Stanley/Stella är en distributör som kombinerar kvalitet, komfort och hållbarhet.
Tillsammans jobbar vi för att skapa ekologiska profilkläder och plagg som fungerar för alla typer av trycktekniker.
Stanley/Stellas sortiment är brett med många färger och storlekar för båda vuxna och barn.

Se katalog

Kvalitet och komfort

Stanley/Stella lägger stor vikt på att alla deras plagg ska vara komfortabla och hålla länge samtidigt som de ska vara trendigt tidlösa. Deras utbud är utformat att passa flera olika stilar och passformer. Drivkraften ligger i att förändra hur textilindustrin ser ut genom att erbjuda produkter som tar hänsyn till människor och miljö på ett mer humant, etiskt och ekologiskt vis. Plaggen är speciellt framtagna för att du som kund ska kunna dekorera dem med din design eller ditt företags logotyp och få bästa möjliga tryckresultat vare sig det är brodyr, screen tryck eller digitalt. Samtliga plagg produceras helt blanka utan nack-etiketter och endast tearoff-etikett på insidan av sömmen så att du som kund har större möjligheter att göra din plagg skräddarsydda efter dina önskemål.