Återanvändbart andningsskydd med helmask 3M FF-800-serien Secure Click

Återanvändbart andningsskydd med helmask 3M FF-800-serien Secure Click

3M Secure Click Återanvändbar helmask i FF-800-serien skyddar mot partiklar och/eller många olika gaser och ångor när den kombineras med godkända 3M Secure Click-filter.

• Tätningskontroll med ett knapptryck för att enkelt kontrollera att andningsskyddet sluter tätt mot ansiktet
• Två filter med dubbelt flöde mot gaser och ångor på varje andningsskydd skapar världens första fyrdelade filter mot gas och ånga, med fyra vägar för luftflödet som ger enkel andning och hög komfort
• Den stora linsen ger ett utmärkt synfält och är behandlad med Scotchgard Protector för förbättrad färg- och smutsbeständighet
• Huvudställningen med sex remmar ger en säker och bekväm passform
• Talmembranet är utformat för att förenkla kommunikationen under arbete
• Rekommenderade användningsområden är montering, kemisk sanering, kemikaliehantering, flisning, mejsling, rengöring, arbete vid smältugnar, slipning, bearbetning, murning, målning, gjutning och sågning.

Antal per förpackning: 1 ST
Förpackning


kr

3M

3M är en marknadsledande producent av personlig skyddsutrustning och känt för att ligga i framkant när det gäller teknisk innovation. 3M har ett nära samarbete med skyddsombud och skyddskommittéer där produkterna ska användas för att säkerställa att rätt produkt används för rätt miljö - och används på ett korrekt sätt. 


Visa samtliga produkter från 3M
Artikelnummer 388202509
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
Nuvarande 4

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!