Fjord spegel

Fjord spegel

En spegel är oumbärlig i varje badrum, och Steltons Fjord-serie, designad av Daniel Debiasi & Federico Sandri, kombinerar smidig funktionalitet med estetik. Serien kännetecknas av sina vackra, naturliga former som förhöjer stiligheten i ditt badrum. Dessutom kan du använda spegeln även i hallen för en sista koll på ditt hår innan du lämnar huset. Steltons Fjord-serie förenar bekvämlighet och elegans på ett smidigt sätt, oavsett om det är på badrummet eller i hallen.


Antal


kr

Stelton

Stelton är ett dansk designhus som grundades 1960 och är ett välkänt varumärke inom dansk design. 1964 inledde Stelton ett samarbete med Arne Jacobsen, Danmarks ledande arkitekt och designer, vilket resulterade i den klassiska och ikoniska serien cylinda-line.
Stelton har genom åren samarbetat med många framstående designers och lanserat flertalet produkter som blivit klassiska i de skandinaviska hemmen, t.ex. termoskannan EM77 designad av Erik Magnussen samt Stockholm-kollektionen designad av Bernadotte & Kylberg.


Visa samtliga produkter från Stelton
Artikelnummer 117
Material Stengods;Järn
Designer Debiasi & Sandri
Serie Nordic
Skötselråd Torkas av med mjuk trasa.
Mått (BxHxD) 25x15x15 cm
Vikt 0.7 g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!