Luna ljuslykta

Luna ljuslykta

Designduon Christina Halskov och Hanne Dalsgaard har även skapat en enkel värmeljusstakar till den nya Luna-serien, med samma karaktärsfulla design som Luna brödfat.
Värmeljusstakar består av en omslutande metallhållare med Luna-designens karakteristiska utskärningar och ett ofärgat glas på insidan. Botten på metalldelen är rundad för ett mer organiskt och vänligt utseende, och utskärningarna ger en fin direkt insyn till det fladdrande ljuset. Luna värmeljushållare säljs i set om två stycken.


Antal


kr

Stelton

Stelton är ett dansk designhus som grundades 1960 och är ett välkänt varumärke inom dansk design. 1964 inledde Stelton ett samarbete med Arne Jacobsen, Danmarks ledande arkitekt och designer, vilket resulterade i den klassiska och ikoniska serien cylinda-line.
Stelton har genom åren samarbetat med många framstående designers och lanserat flertalet produkter som blivit klassiska i de skandinaviska hemmen, t.ex. termoskannan EM77 designad av Erik Magnussen samt Stockholm-kollektionen designad av Bernadotte & Kylberg.


Visa samtliga produkter från Stelton
Artikelnummer 411
Material Borosilikat;Rostfritt stål
Designer Halskov & Dalsgaard
Serie Explore
Skötselråd Torkas av med mjuk trasa. Tål inte diskmaskin.
Mått (BxHxD) 7x6.9x6.9 cm
Vikt 302 g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!