Overshirt

Overshirt

vershirten - en modern modefavorit! Kombinationen av att plagget både kan användas som en rejälare skjorta och som en tunnare jacka eller kavaj gör overshirten till en svårslagen favorit i garderoben. Skjortan är väldigt snygg att bära lager-på-lager med en t-shirt eller annan skjorta under. Passformen är rak och kragen en cut away krage.

Skjortan är gjord av 100% bomull, och är av hög kvalitet i både tyg och sömnad.
Storlek

Antal


kr

The shirt factory

Allt vi gör utgår från en mycket enkel filosofi – kärleken till skjortan. Det är den som gör att vi alltid väljer de finaste tygerna från de bästa leverantörerna. Det är den som gör att vi sliter ner våra pennor mot ritbordet i jakten på den perfekta passformen. Det är därför vi engagerar oss i stygntäthet och knappkvalitet som andra engagerar sig i vädret på semestern. Och det är därför vi orkar pusha våra leverantörer att vara lika noggranna som vi är.


Visa samtliga produkter från The shirt factory
Artikelnummer 02480OVER-5
Storlek 37-46
Material 100% bomull
Tvättråd maskintvätt 40 °C skontvätt
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!