Bose QuietComfort® 45 Headphones

Bose QuietComfort® 45 Headphones

IKONISK TYSTNAD. PASSFORM. OCH LJUD.

Du känner det så fort du tar på dig dem. De mjuka, lyxiga kuddarna omsluter dig. Sedan sätter du på dem och svisch – omvärlden försvinner. Musiken börjar, och det är kärlek vid första lyssningen. Det är kraften i nästa generation av QuietComfort®-hörlurar, nu med en förstklassig kombination av brusreducerande prestanda och förstklassig komfort, plus egenutvecklad akustisk teknik för djupt och klart ljud med justerbar equalizer så att du kan justera musiken efter din smak. Bose QuietComfort® 45-hörlurar – trådlösa hörlurar med perfekt balans mellan tyst, komfort och ljud som du kan njuta av hela dagen.

Kontakta oss för priser!
[@display_hidden]none [@display_visible]block [@row1_tag]th [@row1_class]small active [@row2_class] [@row1_header]Antal [@row2_tag]td [@row2_header]Pris/st < class=""> > < class=" text-right"> >
Artikelnummer Bose QuietComfort® 45 Headphones-2
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Vår affärsidé är att leverera och utveckla unika profilprodukter och profilkläder för dig eller ditt företag till ett attraktivt pris. För oss är det en självklarhet att vara GOTS-certifierade och att ha en minimal påverkan på klimatet.

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

08-442 79 70 order@swagg.se