Bose QuietComfort® Earbuds II

Bose QuietComfort® Earbuds II

Njut av din favoritmusik i full komfort och utan distraktioner tack vare Bose QuietComfort Earbuds II true wireless in-ear-hörlurar. Vilken miljö som helst blir din idealiska lyssningsplats med ActiveNoise Canceling som stöds av CustomTune-tekniken. Njut av din musik i upp till 24 timmar på en enda laddning i full komfort tack vare det medföljande Bose Fit Kit och oroa dig inte för vattenstänk tack vare IPX4-klassificeringen.

Kontakta oss för pris!
[@display_hidden]none [@display_visible]block [@row1_tag]th [@row1_class]small active [@row2_class] [@row1_header]Antal [@row2_tag]td [@row2_header]Pris/st < class=""> > < class=" text-right"> >
Artikelnummer Bose QuietComfort® Earbuds II-1
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Vår affärsidé är att leverera och utveckla unika profilprodukter och profilkläder för dig eller ditt företag till ett attraktivt pris. För oss är det en självklarhet att vara GOTS-certifierade och att ha en minimal påverkan på klimatet.

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

08-442 79 70 order@swagg.se