Baby Tumbler

Baby Tumbler

Baby Shaker är ett par ekologiska sweatpants för de allra minsta. Dessa byxor är tillverkade med omtanke, med ekologisk ringspunnen bomull och återvunnen polyester, vilket säkerställer både komfort och hållbarhet för ditt barn.
Antal


kr

Antal 10 100 250
Pris/st 137,00 122,00 106,00

Stanley/Stella

Stanley/Stella är ett premiummärke som lägger stor vikt på att alla deras plagg ska vara komfortabla och hålla länge samtidigt som de ska vara trendigt tidlösa. Deras utbud är utformat att passa flera olika stilar och passformer. Plaggen är speciellt framtagna för att du som kund ska kunna dekorera dem med din design eller ditt företags logotyp och få bästa möjliga tryckresultat vare sig det är brodyr, screen tryck eller digitalt. Samtliga plagg produceras helt blanka utan nack-etiketter och endast tearoff-etikett på insidan av sömmen så att du som kund har större möjligheter att göra din plagg skräddarsydda efter dina önskemål.


Visa samtliga produkter från Stanley/Stella
Artikelnummer STBB187-4
Storlek 6-36m
Material 85% ekologisk bomull och 15% återvunnen polyester
Materialvikt 280 g/m2
Certifikat GOTS, Fair Wear, Vegan OEKO TEX
Skötselråd Rekommenderas att tvätta i 30 grader, ej torktumlas
Ursprung Bangladesh
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!