Stanley/Stella Mini Creator 2.0

Stanley/Stella Mini Creator 2.0

Mini Creator 2.0 är en T-shirt för barn tillverkad i 100% ekologisk bomull med GOTS-certifiering. En barntröja med mjuk passform och hög kvalitet. Beställ med tryck eller brodyr!
Antal


kr

Antal 10 100 250
Pris/st 63,00 56,00 49,00

Stanley/Stella

Stanley/Stella är ett premiummärke som lägger stor vikt på att alla deras plagg ska vara komfortabla och hålla länge samtidigt som de ska vara trendigt tidlösa. Deras utbud är utformat att passa flera olika stilar och passformer. Plaggen är speciellt framtagna för att du som kund ska kunna dekorera dem med din design eller ditt företags logotyp och få bästa möjliga tryckresultat vare sig det är brodyr, screen tryck eller digitalt. Samtliga plagg produceras helt blanka utan nack-etiketter och endast tearoff-etikett på insidan av sömmen så att du som kund har större möjligheter att göra din plagg skräddarsydda efter dina önskemål.


Visa samtliga produkter från Stanley/Stella
Artikelnummer C-STTK909-1
Storlek 3-14 years
Material 100% Ekologisk bomull
Skötselråd Rekommenderas att tvätta i 30 grader, ej torktumlas
Materialvikt 155g/m2
Certifikat GOTS, Fair Wear, Vegan OEKO TEX
Ursprung Bangladesh
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!