Swagg Thin Fold Bag SH 12x12

Swagg Thin Fold Bag SH 12x12

Upplev Swagg Think Fold Bag 250g - en fantastisk väska för en sofistikerad och stilren look, med korta handtag för extra befintlighet. Med sin moderna kvadratiska design och tillverkad av hållbart 250g canvasmaterial, kan denna väska hantera allt du behöver utan att ge vika för tyngden. Den stabila botten ger dessutom extra stabilitet och pålitlighet. För att ge den där personliga touchen kan du enkelt anpassa väskan med tryck eller brodyr efter dina önskemål.

Och det bästa av allt? Swagg Fold Bag finns i en mängd olika färger att välja mellan, inklusive alternativ i återvunnet material för att passa en medveten och hållbar stil.
Antal


kr

Antal 10 50 100 500
Pris/st 46,00 38,00 34,00 32,00

Swagg Apparel

Vi på Swagg kompromissar inte när det gäller kvalitet. Efter noggrant sökande och flera års erfarenhet har vi valt ut premiumprodukter som vi är stolta över att erbjuda till våra kunder.
Vi har noga valt ut vår kollektion och endast inkluderat plagg och produkter som uppfyller våra höga standarder och har hållbarhet i fokus. Vare sig det handlar om kläder, accessoarer eller väskor kan du vara trygg med att du får en produkt av exceptionell kvalitet när du väljer Swaggbrandade plagg.


Visa samtliga produkter från Swagg Apparel
Artikelnummer C-ST2401-10
Storlek 38 x 42 x 12 x 12 cm
Material 100% bomull GOTS
Vikt 250g
Längd på handtag 33 x 2,5 cm.
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!