Swagg Fold Bag SH 12x12

Swagg Fold Bag SH 12x12

Upptäck Swagg Fold Bag - den ultimata väskan för en stilren och snygg look med sina korta handtag. Med sin kvadratiska design och tillverkad av robust canvasmaterial på 400g, är denna bag redo att bära allt du behöver utan att ge vika för tyngden. Den stabila botten ger extra stabilitet och pålitlighet. För att lägga till en personlig touch kan du enkelt anpassa denna väska med tryck eller brodyr efter eget val. Och det bästa av allt? Swagg Fold Bag finns i flera färger att välja mellan, inklusive utvalda alternativ i återvunnet material för en medveten och hållbar stil. Så se till att inte missa denna tidlösa och trendiga väska - beställ din Swagg Fold Bag idag!
Antal


kr

Antal 10 50 100 500
Pris/st 50,00 47,00 42,00 39,00

Swagg Apparel

Vi på Swagg kompromissar inte när det gäller kvalitet. Efter noggrant sökande och flera års erfarenhet har vi valt ut premiumprodukter som vi är stolta över att erbjuda till våra kunder.
Vi har noga valt ut vår kollektion och endast inkluderat plagg och produkter som uppfyller våra höga standarder och har hållbarhet i fokus. Vare sig det handlar om kläder, accessoarer eller väskor kan du vara trygg med att du får en produkt av exceptionell kvalitet när du väljer Swaggbrandade plagg.


Visa samtliga produkter från Swagg Apparel
Artikelnummer ST2401
Storlek 38 x 42 x 12 x 12 cm
Material 100% bomull GOTS
Vikt 400g
Längd på handtag 33 x 2,5 cm.
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!