Swagg Tall SH Tote bag

Swagg Tall SH Tote bag

Swagg Tall SH Tote bag med korta handtag är perfekt för dig som värderar kvalitet och miljövänlighet och samtidigt vill ha en tote bag som sticker ut. Swagg Tall SH Tote bag är tillverkad av 100% ekologisk bomull. Black och Nature är dessutom certifierade med GOTS. Dess viktiga egenskaper garanterar att den kommer att vara hållbar och pålitlig under lång tid framöver.
Antal


kr

Antal 10 50 100 500
Pris/st 44,00 39,00 36,00 32,00

Swagg Apparel

Vi på Swagg kompromissar inte när det gäller kvalitet. Efter noggrant sökande och flera års erfarenhet har vi valt ut premiumprodukter som vi är stolta över att erbjuda till våra kunder.
Vi har noga valt ut vår kollektion och endast inkluderat plagg och produkter som uppfyller våra höga standarder och har hållbarhet i fokus. Vare sig det handlar om kläder, accessoarer eller väskor kan du vara trygg med att du får en produkt av exceptionell kvalitet när du väljer Swaggbrandade plagg.


Visa samtliga produkter från Swagg Apparel
Artikelnummer ST2324
Storlek 38 x 42 x 14 cm
Material 100% bomull GOTS
Vikt 310g
Längd på handtag 33 x 2,5 cm.
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!