Exklusivt Set Weekendbag/padelfodral I Buffelskinn

Artnr: 5013

Den ultimata presenten till den som spelar padel, perfekt på resan eller till banan.

Vår nya exklusiva serie av weekendbag, padelfodral, laptop bag. Tillverkade i äkta läder, snygg, elegant och tidlös design. Padelfodralet kan du lätt haka fast i weekendbagen med små enkla kabinhakar. Fodralet har även en smart ficka för nycklar, telefon mm. Vi har noga valt ut läder som är mjukt, men som ändå ger produkterna en fin form och som gör att dessa produkter kommer att bli vackrare ju längre tiden går och ju mer du använder den. Produkterna är tygklädda inuti med ett mörkt brunt foder Alla kemikalier som används i tillverkningen av lädret är REACH godkända. Dragkedjorna är YKK dragkedjor och av högsta klass.
Mått:
Weekendbag 50x23x30 cm
Padelfodral: 49x30x4 cm

OBS!
Broderade initialer alt initialer och krans lika bild på båda produkterna ingår i priset. Om logo önskas så tillkommer brodyrkort, brodyr på 4000-5000 st ingår i priset. Alltid broderad provbrodyr för godkännande innan leverans för att säkerställa kvalité och undvika missförstånd.


Produkten har utgått ur sortimentet.
Visa andra liknande produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!