Swagg Mini Bag

Swagg Mini Bag

Upptäck Swagg Mini Bag - en liten tygpåse med praktiska snören. Denna påse är perfekt i storlek för att användas som presentförpackning eller för att förvara mindre föremål. Dess flexibilitet i design gör det möjligt att anpassa den med både tryck och brodyr för att göra den ännu mer personlig och unik. Ge dina gåvor eller organisera dina små tillhörigheter på ett stilfullt sätt med Swagg Mini Bag.


Antal


kr

Antal 10 50 100 500
Pris/st 10,00 8,00 7,50 6,80

Swagg Apparel

Vi på Swagg kompromissar inte när det gäller kvalitet. Efter noggrant sökande och flera års erfarenhet har vi valt ut premiumprodukter som vi är stolta över att erbjuda till våra kunder.
Vi har noga valt ut vår kollektion och endast inkluderat plagg och produkter som uppfyller våra höga standarder och har hållbarhet i fokus. Vare sig det handlar om kläder, accessoarer eller väskor kan du vara trygg med att du får en produkt av exceptionell kvalitet när du väljer Swaggbrandade plagg.


Visa samtliga produkter från Swagg Apparel
Artikelnummer ST2419
Storlek 33 cm x 1 cm
Material 100% bomull
Vikt 150g
Längd på handtag 16 x 26 cm
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!