Women's Waist-Defined Puffer Vest

Women's Waist-Defined Puffer Vest

Denna moderna och stilrena väst i loose-fit är tillverkad av 100% polyester - med ett yttertyg på 78 gsm, ett foder på 68 gsm och en vaddering på 220 gsm - vilket garanterar både hållbarhet och termisk komfort. Denna konstruktion erbjuder en ideal balans mellan lättviktskänsla och förmågan att behålla värme, vilket gör västen till en utmärkt lösning för en mängd olika väderförhållanden.
Antal


kr

Antal 10 50 100 250
Pris/st 799,00 779,00 749,00 699,00

Swagg Apparel

Vi på Swagg kompromissar inte när det gäller kvalitet. Efter noggrant sökande och flera års erfarenhet har vi valt ut premiumprodukter som vi är stolta över att erbjuda till våra kunder.
Vi har noga valt ut vår kollektion och endast inkluderat plagg och produkter som uppfyller våra höga standarder och har hållbarhet i fokus. Vare sig det handlar om kläder, accessoarer eller väskor kan du vara trygg med att du får en produkt av exceptionell kvalitet när du väljer Swaggbrandade plagg.


Visa samtliga produkter från Swagg Apparel
Artikelnummer TB5437-1
Storlek XS-5XL
Material Polyester
Passform Loose fit
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!