SWW2 - Crew Cardigan

SWW2 - Crew Cardigan

Vår bästsäljande produkt är en riktig favorit som uppskattas av alla. Med sin kombination av en hög krage, en huva och en cardigan ger den en attitydfull look. Den rena designen förstärks av de smidiga fickorna på sidorna, och den extra breda mudden gör att den sitter perfekt även när du är aktiv. Dess höga kvalitet gör att den behåller sin form och färg fantastiskt bra över tid. Stäng ögonen och föreställ dig den med ditt eget varumärke eller tryck - det blir verkligen snyggt och något du kommer att ha glädje av länge. Perfekt för service, fastighet och hantverk. Ett utmärkt profilplagg. Q-nummer: 130.
Antal


kr

Antal 1 25
Pris/st 668,00 107,00

Texstar

The Texstar Way
Vitt, rött, blått, grått och svart. Kan det bli enklare? The Texstar Way gör det enkelt. Med fem basfärger och kläder som är snyggt skurna för att sitta bra på både tjejer och killar, så finns det något som passar alla på företaget. Allt är väl färgavstämt och med kanske marknadens bästa passform.

Bygg din värld med Texstar
Texstar håller ihop ditt varumärke. De flesta företag i servicesektorn inser vikten av att agera och uppfattas som ett varumärke. Personalen är ansiktet utåt och med ett snyggt och enhetligt intryck - vare sig man arbetar ute på fältet, i butiken, på lagret eller kontoret - så ska det hålla ihop. Texstar har något som passar alla och det gör att ni trivs.


Visa samtliga produkter från Texstar
Artikelnummer SWW28800
Material 60 % bomull, 40 % polyester, ca 350 g/m2.
Tvättråd Temperatur: 40, Torktumling: Ej torktumling, Strykning: En prick, Blekning: Ingen blekning, Kemtvätt: Kan kemtvättas
Dam / Herr Kvinna
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
XS 36
S 22
M 41
L 61
XL 52
2XL 32
3XL 6

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!