SW14 - Crew T-neck

SW14 - Crew T-neck

Uppgradera din stil med denna elegant klädda cardigan som kommer att ge dig en sofistikerad look. Med sina snygga kontrasterande detaljer sticker den verkligen ut från mängden. Den något längre modellen har en bröstficka och blixtlås, medan herrvarianten även har en praktisk ficka på ärmen. Dess figursydda passform är bekväm och kommer att få hela ditt team att trivas. Perfekt för serviceyrken, kundmottagare, handel, kontor och lager. Dessutom är den ett utmärkt val för olika event. Beställ nu och ge din garderob en uppgradering! Q-nummer: 112.
Antal


kr

Antal 1 25
Pris/st 564,00 512,00

Texstar

The Texstar Way
Vitt, rött, blått, grått och svart. Kan det bli enklare? The Texstar Way gör det enkelt. Med fem basfärger och kläder som är snyggt skurna för att sitta bra på både tjejer och killar, så finns det något som passar alla på företaget. Allt är väl färgavstämt och med kanske marknadens bästa passform.

Bygg din värld med Texstar
Texstar håller ihop ditt varumärke. De flesta företag i servicesektorn inser vikten av att agera och uppfattas som ett varumärke. Personalen är ansiktet utåt och med ett snyggt och enhetligt intryck - vare sig man arbetar ute på fältet, i butiken, på lagret eller kontoret - så ska det hålla ihop. Texstar har något som passar alla och det gör att ni trivs.


Visa samtliga produkter från Texstar
Artikelnummer SW140195
Material 60 % bomull, 40 % polyester, ca 260 g. Bra färgbeständighet.
Tvättråd Temperatur: 40, Torktumling: Ej torktumling, Strykning: En prick, Blekning: Ingen blekning, Kemtvätt: Kan kemtvättas
Dam / Herr Unisex
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
XS 7
S 55
M 22
L 62
XL 124
2XL 56
3XL 115
4XL 29

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!