Atlanta Hood

Atlanta Hood

Vår sweatshirt med krage är den perfekta kombinationen av stil och komfort. Med sin ton i ton knappning och öglade insida ger den en elegant och sofistikerad touch till din vardagslook. Den mjuka och behagliga känslan mot huden gör att du kommer vilja bära den varje dag. Oavsett om du ska ut på stan eller bara koppla av hemma, kommer denna sweatshirt att hålla dig varm och snygg. Så varför inte unna dig själv denna fantastiska tröja och upplev kvaliteten och stilen som den erbjuder?
Antal


kr

Antal 1
Pris/st 369,00

Graphix

Graphix erbjuder ett brett urval av profil, arbets- och sportkläder. Kläder som är framtagna för alla tänkbara tillfällen inom profilering av företag. Under 2015 lanserades Graphix Sportswear, funktionskläder som passar såväl träning som fritid. En kollektion med bra kvalitet och en enklare, sportig design.


Visa samtliga produkter från Graphix
Artikelnummer 163310-860
Modell Unisex
Material 100% bomull
Certifierat enligt OekoTex
Ursprungsland Bangladesh
Antal i förpackning 20
Vikt 300 g/m²
Nettovikt 0.68300 kg
Bruttovikt 0.71720 kg
Leveranstid 1-2 dagar.
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
XS 17 st
S 28 st
M 161 st
L 259 st
XL 309 st
XXL 72 st
3XL 17 st

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!