Evora fullzip woman

Evora fullzip woman

Uppdatera din garderob med denna moderna sweatshirt i ett snitt som verkligen sticker ut. Med en rund hals och tillverkad i ett otroligt skönt material med borstad insida, kommer denna sweatshirt att bli din nya favorit. Den perfekta kombinationen av stil och komfort gör den idealisk för både vardagsbruk och avslappnade tillfällen. Oavsett om du bär den på jobbet eller på en avslappnad helgutflykt, kommer denna sweatshirt att ge dig en trendig och avslappnad look. Uppdatera din stil med denna unika sweatshirt och känn dig bekväm och snygg hela dagen.
Antal


kr

Antal 1
Pris/st 349,00

Graphix

Graphix erbjuder ett brett urval av profil, arbets- och sportkläder. Kläder som är framtagna för alla tänkbara tillfällen inom profilering av företag. Under 2015 lanserades Graphix Sportswear, funktionskläder som passar såväl träning som fritid. En kollektion med bra kvalitet och en enklare, sportig design.


Visa samtliga produkter från Graphix
Artikelnummer 1690401-304
Modell Dam
Material 90% polyester, 10% spandex
Certifierat enligt OekoTex
Ursprungsland Bangladesh
Antal i förpackning 20
Vikt 190 g/m²
Nettovikt 0.28100 kg
Bruttovikt 0.29510 kg
Leveranstid 1-2 dagar.
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!