Evora fullzip man

Evora fullzip man

Vår Lager-2 jacka är den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Med en hel dragkedja och kontrastfärgade detaljer på axlarna, sidorna och dragkedjan, kommer du att sticka ut från mängden. Den här jackan är tillverkad av högkvalitativt material som ger både komfort och hållbarhet. Oavsett om du är ute på äventyr eller bara behöver en snygg jacka för vardagen, så är vår Lager-2 jacka ett utmärkt val. Beställ din idag och upplev den perfekta kombinationen av stil och funktion.
Antal


kr

Antal 1
Pris/st 349,00

Graphix

Graphix erbjuder ett brett urval av profil, arbets- och sportkläder. Kläder som är framtagna för alla tänkbara tillfällen inom profilering av företag. Under 2015 lanserades Graphix Sportswear, funktionskläder som passar såväl träning som fritid. En kollektion med bra kvalitet och en enklare, sportig design.


Visa samtliga produkter från Graphix
Artikelnummer 1690400-309
Modell Herr
Material 90% polyester, 10% spandex
Certifierat enligt OekoTex
Ursprungsland Bangladesh
Antal i förpackning 20
Vikt 190 g/m²
Nettovikt 0.32100 kg
Bruttovikt 0.33710 kg
Leveranstid 1-2 dagar.
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!