Genova Fullzip

Genova Fullzip

Denna fantastiska hoodtröja med hel dragkedja är en perfekt kombination av stil och komfort. Tillverkad i en högkvalitativ och skön materialblandning, håller den dig varm samtidigt som den effektivt transporterar bort fukt för att hålla dig torr och bekväm. Med sin kontrastfärgade dragkedja och fickor ger den en extra touch av stil och funktionalitet. Dess borstade insida ger en extra mjuk och mysig känsla. En mångsidig och trendig tröja som passar perfekt för alla tillfällen.
Antal


kr

Antal 1
Pris/st 469,00

Graphix

Graphix erbjuder ett brett urval av profil, arbets- och sportkläder. Kläder som är framtagna för alla tänkbara tillfällen inom profilering av företag. Under 2015 lanserades Graphix Sportswear, funktionskläder som passar såväl träning som fritid. En kollektion med bra kvalitet och en enklare, sportig design.


Visa samtliga produkter från Graphix
Artikelnummer 163920-392
Modell Unisex
Material 65% polyester, 35% bomull
Certifierat enligt OekoTex
Ursprungsland China
Antal i förpackning 20
Vikt 300 g/m²
Nettovikt 0.66000 kg
Bruttovikt 0.69300 kg
Leveranstid 1-2 dagar.
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!