Men´s HD Raglan Sweat (Online Offer)

Men´s HD Raglan Sweat (Online Offer)

Vår exklusiva hoodtröja är tillverkad av en blandning av material som ger en oöverträffad mjukhet och en lyxig känsla. Med sin något smalare passform än en traditionell hood ger den en modern och stilren look. Tröjan är utrustad med en jerseyfodrad luva och en snodd med en elegant metalldetalj. Muddarna i ärmsluten och nertill ger en perfekt passform och extra komfort. Dessutom är tröjan utan nacketikett, vilket ger dig möjligheten att anpassa den efter dina egna behov och önskemål. Upplev kvalitet och stil med vår rebrandbara hoodtröja.
Antal


kr

Russell

1902 i Alexander City Alabama, USA startade Benjamin Russell produktionen av textilier. Russell är idag känt för sin fokus på hög kvalitet och i katalogen hittar du ett brett utbud av produkter med inriktning på skjortor, stickade tröjor, sweats, hoods, T-shirts samt jackor.


Visa samtliga produkter från Russell
Artikelnummer 280M_White
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
Lagersaldo S Expresslager: 3 st | Europalager: 0 st

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!