Classic Hooded Sweat

Classic Hooded Sweat

Denna omtyckta rundhalsade sweatshirt är en perfekt kombination av stil och komfort. Med ett brett färgspektra kan du välja den som passar din personliga stil bäst. Den har muddar i nederkant och vid ärmslut för en perfekt passform. Tillverkad av högkvalitativt material, med 80% ringspunnen bomull och 20% polyester, är den både mjuk och hållbar. För att tillgodose olika preferenser finns den även i olika materialblandningar för vissa färger. Med en vikt på 280 g/m2 är den tillräckligt varm för att hålla dig bekväm under kyliga dagar. Finns i storlekarna XS-2XL, och i utvalda färger även upp till 5XL. Ge din garderob en uppdatering med denna sweatshirt som kommer att bli din favorit i alla lägen.
Antal


kr

Antal 1
Pris/st 277,00

Fruit of the Loom®

Fruit of the Loom har tillverkat textilier sedan 1851, det är mer än 160 år av erfarenhet inom textilbranschen. Fruit of the Loom tillverkar baskonfektion där varumärket står för trygghet när det gäller form och färg.


Visa samtliga produkter från Fruit of the Loom®
Artikelnummer 62208_White
Dam/Herr Sortiment
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
Lagersaldo S Expresslager: 162 st | Europalager: 1305 st
Lagersaldo M Expresslager: 206 st | Europalager: 1565 st
Lagersaldo L Expresslager: 204 st | Europalager: 5155 st
Lagersaldo XL Expresslager: 198 st | Europalager: 1567 st
Lagersaldo XXL Expresslager: 58 st | Europalager: 608 st
Lagersaldo 3XL Expresslager: 5 st | Europalager: 39 st
Lagersaldo 4XL Expresslager: 21 st | Europalager: 14 st

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!