Iqoniq Torres hoodie i återvunnen ofärgad bomull

Iqoniq Torres hoodie i återvunnen ofärgad bomull

Upptäck vår senaste unisex-hoodie med dragkedja, perfekt för både män och kvinnor. Tillverkad av 100% bomull, varav 50% är återvunnen och 50% ekologisk, i en stadig 340 G/M²-kvalitet. Hoodiens luva har dubbla tyglager för extra värme och komfort, medan de långa ärmarna och 1x1 ribbarna ger en perfekt passform. Insidan är försedd med en mjuk borstad fleece för en otroligt skön känsla. Vi är stolta över att använda äkta återvunnet och ekologiskt material och genom att använda AWARE disruptiva fysiska spårare och blockkedjeteknik kan vi garantera våra påståenden om miljöpåverkan. Skanna QR-koden för att få tillgång till ett digitalt produktpass och bli en del av vår hållbara resa. Dessutom donerar vi 2% av intäkterna från varje såld produkt till Water.org för att stödja deras viktiga arbete. Vår hoodie är också OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierad, vilket innebär att den är fri från skadliga ämnen. Observera att på grund av användningen av återvunnet garn kan det förekomma orenheter och färgvariationer, vilket ger varje plagg en unik touch.

9.06 KG

9.06 KG
Antal


Tryck


kr

Antal 1
Pris/st 366,00

Iqoniq

Den stora klädindustrin och försäljning av kläder har förändrats. Att se bra ut är inte längre tillräckligt. Kläderna måste kännas bra, och inte bara kännas bra fysiskt. Ingen vill känna skuld genom att ha på sig något som är skadligt för planeten. Ingen gillar att stoltsera med miljöförstöring. Det förändras idag. Med produktpass för kläder Och fysiska spårämnen så att du kan se exakt vad dina kläder är gjorda av. Grymt!
Bär vad du själv tror på.


Visa samtliga produkter från Iqoniq
Artikelnummer T9401.024
Storlek 75 x 57 x 1 cm
Modell Unisex
Vikt 610g
Tryckyta 270 x 200 mm
Material 50 % återvunnen och 50 % ekologisk bomull
Compliance Överensstämmelse med direktiv 2002/61/EC om användning av azofärgämnen, Överensstämmelse med direktiv EN 14184-1 om formaldehyd, Överensstämmelse med direktiv 1999/51/EC om PCP-halter, Denna produkt med XD Aware? bör kontrolleras på äktheten för varje leverans
Spårbarhet AWARE, OCS Blended, 2303045
Social audit BSCI
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.
Nuvarande XS 150
Nuvarande S 423
Nuvarande M 700
Nuvarande L 737
Nuvarande XL 442
Nuvarande XXL 197
Nuvarande XXXL 56

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!