Swagg Oversize Hoodie

Swagg Oversize Hoodie

Upptäck Swagg oversize Hoodie - en oversize hoodie som kombinerar stil och hållbarhet på bästa sätt. Speciellt framtagen för att brandas av såväl alla sorters trycktekniker som brodyr och påsömnad.

Hoodien är producerad i Portugal och tillverkad av 100% ekologisk bomull. Ingen användning av kemiska gödningsmedel, bekämpningsmedel eller GMO har varit inblandat i processen. Genom att välja denna hoodie tar du ett medvetet val för miljön och bidrar till minskad miljöpåverkan. Dessutom kräver denna metod för odling endast hälften så mycket vatten som konventionell bomull, vilket gör den mer hållbar för planeten. Välj Swagg oversize Hoodie och känn dig stolt över att vara en del av en hållbar livsstil.
Antal


kr

Antal 1 51 101
Pris/st 610,00 599,00 569,00

Swagg Apparel

Vi på Swagg kompromissar inte när det gäller kvalitet. Efter noggrant sökande och flera års erfarenhet har vi valt ut premiumprodukter som vi är stolta över att erbjuda till våra kunder.
Vi har noga valt ut vår kollektion och endast inkluderat plagg och produkter som uppfyller våra höga standarder och har hållbarhet i fokus. Vare sig det handlar om kläder, accessoarer eller väskor kan du vara trygg med att du får en produkt av exceptionell kvalitet när du väljer Swaggbrandade plagg.


Visa samtliga produkter från Swagg Apparel
Artikelnummer SW_04_1
Storlek XS-XXL
Material 100% Ekologisk bomull
Tillverkningsland Portugal
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!