Printer - Drawstring 85 Cm

Printer - Drawstring 85 Cm

Ge dina spel en extra touch av stil och funktionalitet med våra färgglada dragskor. Vår uppsättning med 5 stycken dragskor är perfekt för både Overhead och Fastpitch RSX. Med dessa dragskor kan du anpassa din utrustning efter din personliga stil och samtidigt förbättra greppet och kontrollen över dina kast. Välj bland vårt breda utbud av färger och ge din utrustning en unik och personlig touch. Gör dig redo att imponera på planen med våra högkvalitativa dragskor.
Antal


kr

Printer

Printer Active Wear erbjuder profilkläder med hög kvalitet till ett lägre pris. Kollektionen distribueras i hela Europa samt Australien. Det tummas aldrig på kvaliteten när det gäller material, sömnad och formgivning men genom en enkel och ren design, där detaljer ibland väljs bort till förmån för priset, kan Printer leva upp till sin filosofi "Best Value in Large Volumes".


Visa samtliga produkter från Printer
Artikelnummer 2269004-100
Dam/Herr Tillbehör
Material 100% bomull
Ursprungsland China
Förpackning Kan beställas separat. Kostnad tillkommer.
Leveranstid 1-2 dagar. Varor som ej finns på svenskt lager, 10-14 dagar.
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
Nuvarande 1534

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!