Houdini Men's Tree Tee

Houdini Men's Tree Tee

Tree Tee för män kombinerar tidlös design med banbrytande textilteknologi. Med en klassisk passform som känns bekant från första gången du tar på dig den, erbjuder denna t-shirt ultimat komfort och stil. Den verkliga innovationen ligger i tyget: Woodland Jersey tillverkat helt av Tencel™ lyocell, ett miljövänligt material producerat i Lenzing, Österrike. Med en normal passform, mjukhet, skönhet och stretchighet, är denna t-shirt skonsam mot huden, med en sval känsla och utmärkt andningsförmåga. Dess naturligt antibakteriella egenskaper och cirkulära livscykel gör den till ett medvetet val för både din garderob och miljön. Märkt med EU Ecolabel och tillverkad med tyg från Italien och plagg producerat i Portugal.
Antal


kr

Antal 1
Pris/st 520,00

Houdini

Houdini är ett progressivt outdoor-företag baserat i Finnboda Hamn, Stockholm.
I sällskap av en brokig skara designers, ingenjörer, konstnärer och äventyrare flyttar vi ständigt gränserna för hur kläder skapas.
Tillsammans med våra kunder återvinner, reparerar, hyr och återanvänder vi oss mot en bättre, hållbar outdoor-bransch.


Visa samtliga produkter från Houdini
Artikelnummer MTTE-6
Storlek XS-XXL
Tvättråd Max 30 grader
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!