Neutral - Dam T-shirt Loose Fit

Neutral - Dam T-shirt Loose Fit

Upptäck vår enkelvävda jersey, perfekt för en avslappnad och bekväm stil. Med sin lös passform och korta ärmar är den idealisk för varma sommardagar eller avslappnade tillfällen. Den låga halsringningen ger en feminin touch till plagget. Men det bästa av allt är att våra kläder är tillverkade med 100% hållbarhet i åtanke. Vi är stolta över att vara certifierade enligt de högsta sociala, etiska och miljömässiga standarderna i världen, inklusive GOTS, Fairtrade, EU-Blomman, SA8000, Neutral® Responsibility? och Öko-Tex. Välj kläder som inte bara ser bra ut, utan också gör gott för planeten och människorna som tillverkar dem.
Antal


kr

Antal 10
Pris/st 183,00

Neutral®

Neutral® kläder är tillverkade och certifierade enligt de högsta miljömässiga, sociala och etiska normerna i världen. Dom definieras och övervakas av externa organisationer och certifikaten ser till att varje Neutral® produkt tillverkas med äkta hänsyn till människor och planeten. Med 100% engagemang för certifierade kläder, förbättrar Neutral® vår planet, gör arbetarna friskare och ger bönderna hopp. Det räddar inte världen. Det gör oss inte bättre. Men det är rimligt och det gör det okay!


Visa samtliga produkter från Neutral®
Artikelnummer O8100399
Material Single jersey knit
Materialvikt 155 g/m2
Certifikat GOTS, Fairtrade, EU-Blomman, SA8000, Neutral® Responsibility? och Öko-Tex
Ursprung India
Skötselråd Tvätta i 40 grader, max temp är 60 grader, torktumlas på låg värme, stryk på låg till medelhög värme, ej kemtvätt, blek ej
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!