Neutral - Dam Classic T-shirt

Neutral - Dam Classic T-shirt

Upptäck vår enkelvävda jersey med en klassisk passform och korta ärmar, perfekt för en avslappnad och bekväm stil. Tillverkad av 100% hållbart producerade material, kan du vara säker på att våra kläder uppfyller de högsta sociala, etiska och miljömässiga certifieringarna i världen. Med GOTS, Fairtrade, EU-Blomman, SA8000, Neutral® Responsibility™ och Öko-Tex-certifieringar kan du känna dig stolt över att bära kläder som är både snygga och ansvarsfullt tillverkade. Gör ett medvetet val och välj våra kläder för en hållbar och stilfull garderob.
Antal


kr

Antal 10 50 500
Pris/st 157,00 140,00 125,00

Neutral®

Neutral® kläder är tillverkade och certifierade enligt de högsta miljömässiga, sociala och etiska normerna i världen. Dom definieras och övervakas av externa organisationer och certifikaten ser till att varje Neutral® produkt tillverkas med äkta hänsyn till människor och planeten. Med 100% engagemang för certifierade kläder, förbättrar Neutral® vår planet, gör arbetarna friskare och ger bönderna hopp. Det räddar inte världen. Det gör oss inte bättre. Men det är rimligt och det gör det okay!


Visa samtliga produkter från Neutral®
Artikelnummer O8000104
Storlek XS
Material Single jersey knit
Materialvikt 185 g/m2
Certifikat GOTS, Fairtrade, EU-Blomman, SA8000, Neutral® Responsibility? och Öko-Tex
Ursprung India
Skötselråd Tvätta i 40 grader, max temp är 60 grader, torktumlas på låg värme, stryk på låg till medelhög värme, ej kemtvätt, blek ej
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!