Neutral - Herr T-shirt med långa ärmar

Neutral - Herr T-shirt med långa ärmar

Upptäck vår enkelvävda jersey med modern passform, perfekt för alla tillfällen. Med långa ärmar och en rund hals är denna tröja både bekväm och stilren. Men det bästa är att den är tillverkad av 100% hållbart producerade material. Vi är stolta över att vara certifierade enligt de högsta sociala, etiska och miljömässiga standarderna i världen, inklusive GOTS, Fairtrade, EU-Blomman, SA8000, Neutral® Responsibility™ och Öko-Tex. Med denna tröja kan du vara säker på att du gör ett medvetet val för både dig själv och planeten.
Antal


kr

Antal 10
Pris/st 163,00

Neutral®

Neutral® kläder är tillverkade och certifierade enligt de högsta miljömässiga, sociala och etiska normerna i världen. Dom definieras och övervakas av externa organisationer och certifikaten ser till att varje Neutral® produkt tillverkas med äkta hänsyn till människor och planeten. Med 100% engagemang för certifierade kläder, förbättrar Neutral® vår planet, gör arbetarna friskare och ger bönderna hopp. Det räddar inte världen. Det gör oss inte bättre. Men det är rimligt och det gör det okay!


Visa samtliga produkter från Neutral®
Artikelnummer O6105001
Material Single jersey knit
Materialvikt 155 g/m2
Certifikat GOTS, Fairtrade, EU-Blomman, SA8000, Neutral® Responsibility? och Öko-Tex
Ursprung India
Skötselråd Tvätta i 40 grader, max temp är 60 grader, torktumlas på låg värme, stryk på låg till medelhög värme, ej kemtvätt, blek ej
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!