Neutral - Unisex Regular T-shirt

Neutral - Unisex Regular T-shirt

Upptäck vår enkelvävda jersey T-modell med korta ärmar och rund hals. Dessa kläder är inte bara stilfulla och bekväma, de är också tillverkade med omsorg om både människor och planeten. Vi är stolta över att våra produkter är 100% hållbart producerade och uppfyller de högsta sociala, etiska och miljömässiga certifieringarna i världen. Med GOTS, Fairtrade, EU-Blomman, SA8000, Neutral® Responsibility™ och Öko-Tex-certifieringar kan du vara säker på att du gör ett medvetet val när du väljer våra kläder.
Antal


kr

Antal 10
Pris/st 147,00

Neutral®

Neutral® kläder är tillverkade och certifierade enligt de högsta miljömässiga, sociala och etiska normerna i världen. Dom definieras och övervakas av externa organisationer och certifikaten ser till att varje Neutral® produkt tillverkas med äkta hänsyn till människor och planeten. Med 100% engagemang för certifierade kläder, förbättrar Neutral® vår planet, gör arbetarna friskare och ger bönderna hopp. Det räddar inte världen. Det gör oss inte bättre. Men det är rimligt och det gör det okay!


Visa samtliga produkter från Neutral®
Artikelnummer O6000227
Material Single jersey knit
Materialvikt 155 g/m2
Certifikat GOTS, Fairtrade, EU-Blomman, SA8000, Neutral® Responsibility? och Öko-Tex
Ursprung India
Skötselråd Tvätta i 40 grader, max temp är 60 grader, torktumlas på låg värme, stryk på låg till medelhög värme, ej kemtvätt, blek ej
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!