TS20 - T-Shirt Function

TS20 - T-Shirt Function

Vår fantastiska funktions T-shirt är inte bara otroligt skön att bära, den är också tillverkad med omsorgsfullt utvalda bambufibrer som ger den en lyxigt mjuk känsla. Bambuns naturliga egenskaper gör att T-shirten håller sig fräsch längre än vanliga tröjor. Dess antibakteriella egenskaper och höga uppsugningsförmåga håller dig torr och fräsch hela dagen. Dessutom har den en moderiktig passform och snygga reflexdetaljer på ärmlinningen för extra stil och synlighet. Perfekt som profil- och yrkesplagg, både för arbete och fritid. Beställ nu och upplev den ultimata kombinationen av komfort och stil!
Antal


kr

Antal 1 25
Pris/st 380,00 345,00

Texstar

The Texstar Way
Vitt, rött, blått, grått och svart. Kan det bli enklare? The Texstar Way gör det enkelt. Med fem basfärger och kläder som är snyggt skurna för att sitta bra på både tjejer och killar, så finns det något som passar alla på företaget. Allt är väl färgavstämt och med kanske marknadens bästa passform.

Bygg din värld med Texstar
Texstar håller ihop ditt varumärke. De flesta företag i servicesektorn inser vikten av att agera och uppfattas som ett varumärke. Personalen är ansiktet utåt och med ett snyggt och enhetligt intryck - vare sig man arbetar ute på fältet, i butiken, på lagret eller kontoret - så ska det hålla ihop. Texstar har något som passar alla och det gör att ni trivs.


Visa samtliga produkter från Texstar
Artikelnummer TS209900
Material 66 % polyester/29 % bamboofibre/5 % Spandex (40°C) 175 g/m2.
Dam / Herr Man
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
XS 65
S 169
M 483
L 498
XL 409
2XL 198
3XL 77
4XL 74
5XL 69

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!