Orlando T-shirt

Orlando T-shirt

Denna mångsidiga långärmade t-shirt är perfekt för både arbete och fritid. Den moderna passformen ger en snygg och bekväm känsla. Tillverkad i single jersey, vilket ger en mjuk och följsam känsla mot huden. Halsribben är förstärkt med elastan för ökad hållbarhet och slitstyrka. Den fluorescerande färgen ger inte bara en trendig look, utan också en förhöjd synbarhet för extra säkerhet. En perfekt kombination av stil och funktionalitet.


Antal


kr

Antal 1
Pris/st 189,00

South West®

Vår bransch utvecklas snabbt - och långsamt. Trender och mode avlöser varandra hastigt, men behovet av praktiska och snygga baskläder förändras långsammare. Här har South West hittat en balans. I det stora och växande sortimentet finns plats för både det trygga, tidlösa och det nytänkande med det lilla extra.

I ett stort sortiment finns också möjligheten att finna plagg som uttrycker vem man är. Kläder är identitet, både när det gäller individen, gruppen och företaget. Då är det särskilt viktigt med hög kvalitet, god design och skön passform. Dessutom erbjuder South West ytterligare möjligheter att sätta sin egen prägel på kläderna.


Visa samtliga produkter från South West®
Artikelnummer 1000202712
Material 65% Polyester,35% Cotton
Modell Unisex
Ursprungsland Bangladesh
Tvättinstruktioner 60°C,Do not bleach,Do not tumble dry,Iron (1) low temperature (max 100°C),Do not dry clean
OEKO-TEX SE 21-272
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
XS 167
S 268
M 409
L 573
XL 263
XXL 48
3XL 212
4XL 76

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!