Ray T-shirt

Ray T-shirt

Vår fantastiska funktions t-shirt är tillverkad av 100% återvunnen PET och är perfekt för alla dina träningsbehov. Med sina ton-i-ton flatlocksömmar ger den en snygg och stilren look. Dess snabbtorkande kvalitet hjälper till att transportera bort fukt från kroppen, vilket håller dig sval och bekväm under hela träningspasset. Ge dig själv den ultimata träningsupplevelsen med denna unika och miljövänliga t-shirt.
Antal


kr

Antal 1
Pris/st 159,00

South West®

Vår bransch utvecklas snabbt - och långsamt. Trender och mode avlöser varandra hastigt, men behovet av praktiska och snygga baskläder förändras långsammare. Här har South West hittat en balans. I det stora och växande sortimentet finns plats för både det trygga, tidlösa och det nytänkande med det lilla extra.

I ett stort sortiment finns också möjligheten att finna plagg som uttrycker vem man är. Kläder är identitet, både när det gäller individen, gruppen och företaget. Då är det särskilt viktigt med hög kvalitet, god design och skön passform. Dessutom erbjuder South West ytterligare möjligheter att sätta sin egen prägel på kläderna.


Visa samtliga produkter från South West®
Artikelnummer 1000344001
Material 100% Recycled polyester
Modell Male
Ursprungsland Bangladesh
Tvättinstruktioner 40°C,Do not bleach,Do not tumble dry,Do not iron,Do not dry clean
Sustainable Choice Yes
Recycled Material Yes
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
S 490
M 762
L 720
XL 523
XXL 162
3XL 47

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!