Leo T-shirt

Leo T-shirt

Denna långärmade t-shirt är inte bara stilren och bekväm, den är också tillverkad med omsorg om både människor och miljö. Tillverkad av Fairtrade-certifierad bomull, kan du vara säker på att varje plagg är producerat under rättvisa arbetsförhållanden. Den stretchiga passformen ger dig optimal rörelsefrihet och komfort, medan den smala ribbkanten runt halsen ger en elegant touch. Perfekt för både vardag och fest, denna t-shirt är ett hållbart val som du kan känna dig stolt över att bära.
Antal


kr

Antal 1
Pris/st 249,00

South West®

Vår bransch utvecklas snabbt - och långsamt. Trender och mode avlöser varandra hastigt, men behovet av praktiska och snygga baskläder förändras långsammare. Här har South West hittat en balans. I det stora och växande sortimentet finns plats för både det trygga, tidlösa och det nytänkande med det lilla extra.

I ett stort sortiment finns också möjligheten att finna plagg som uttrycker vem man är. Kläder är identitet, både när det gäller individen, gruppen och företaget. Då är det särskilt viktigt med hög kvalitet, god design och skön passform. Dessutom erbjuder South West ytterligare möjligheter att sätta sin egen prägel på kläderna.


Visa samtliga produkter från South West®
Artikelnummer 1000197001
Material 95% Cotton Organic,5% Elastane
Modell Male
Ursprungsland Bangladesh
Tvättinstruktioner 60°C,Do not bleach,Do not tumble dry,Iron (2) medium temperature (max 150°C),Do not dry clean
Sustainable Choice Yes
GOTS GOTS_160747
Fairtrade Yes
OEKO-TEX SE 21-272
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
S 72
M 315
L 271
XL 0
XXL 79
3XL 57

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!