Norman T-shirt

Norman T-shirt

Denna fantastiska T-shirt är tillverkad av Fairtrade-certifierad bomull, vilket innebär att du kan känna dig bra samtidigt som du ser bra ut. Med sin sköna stretch passar den perfekt och ger dig en bekväm och smickrande passform. Den klassiska rundhalsdesignen är elegant avslutad med en smal ribbkant, vilket ger en stilren touch till din outfit. Med denna T-shirt kan du vara säker på att du inte bara ser bra ut, utan också stödjer en rättvis och hållbar produktion.
Antal


kr

Antal 1
Pris/st 209,00

South West®

Vår bransch utvecklas snabbt - och långsamt. Trender och mode avlöser varandra hastigt, men behovet av praktiska och snygga baskläder förändras långsammare. Här har South West hittat en balans. I det stora och växande sortimentet finns plats för både det trygga, tidlösa och det nytänkande med det lilla extra.

I ett stort sortiment finns också möjligheten att finna plagg som uttrycker vem man är. Kläder är identitet, både när det gäller individen, gruppen och företaget. Då är det särskilt viktigt med hög kvalitet, god design och skön passform. Dessutom erbjuder South West ytterligare möjligheter att sätta sin egen prägel på kläderna.


Visa samtliga produkter från South West®
Artikelnummer 1000196001
Material 95% Cotton Organic,5% Elastane
Modell Male
Ursprungsland Bangladesh
Tvättinstruktioner 60°C,Do not bleach,Do not tumble dry,Iron (2) medium temperature (max 150°C),Do not dry clean
Sustainable Choice Yes
GOTS GOTS_160747
Fairtrade Yes
OEKO-TEX SE 21-272
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
S 273
M 660
L 692
XL 459
XXL 299
3XL 124

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!