Ohio T-shirt

Ohio T-shirt

Ge din sportgarderob en uppgradering med denna trendiga och sportiga T-shirt. Med sin kontrastfärgade hals och ärmribb sticker den verkligen ut från mängden. Den är tillverkad av högkvalitativt material som ger en bekväm och skön passform. Oavsett om du tränar på gymmet eller bara vill ha en avslappnad och snygg look, är denna T-shirt det perfekta valet. Den är både stilren och funktionell, och kommer definitivt att bli en favorit i din garderob. Så varför vänta? Uppgradera din stil med denna sportiga T-shirt redan idag!
Antal


kr

Antal 1
Pris/st 149,00

South West®

Vår bransch utvecklas snabbt - och långsamt. Trender och mode avlöser varandra hastigt, men behovet av praktiska och snygga baskläder förändras långsammare. Här har South West hittat en balans. I det stora och växande sortimentet finns plats för både det trygga, tidlösa och det nytänkande med det lilla extra.

I ett stort sortiment finns också möjligheten att finna plagg som uttrycker vem man är. Kläder är identitet, både när det gäller individen, gruppen och företaget. Då är det särskilt viktigt med hög kvalitet, god design och skön passform. Dessutom erbjuder South West ytterligare möjligheter att sätta sin egen prägel på kläderna.


Visa samtliga produkter från South West®
Artikelnummer 1000190930
Material 100% Cotton Organic
Modell Unisex
Ursprungsland Bangladesh
Tvättinstruktioner 60°C,Do not bleach,Do not tumble dry,Iron (2) medium temperature (max 150°C),Do not dry clean
Sustainable Choice Yes
GOTS GOTS_160747
OEKO-TEX SE 21-272
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
S 47
M 0
L 0
XL 128
XXL 95

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!