Rimini T-shirt

Rimini T-shirt

Upplev ultimat komfort och stil med vår T-shirt med sidsöm och låg halsribb. Varje detalj är noggrant utformad för att ge dig en perfekt passform och en snygg look. Det förstärkta nackbandet från axel till axel ger extra hållbarhet och stabilitet. Oavsett om du bär den till vardags eller vid speciella tillfällen, kommer denna T-shirt att bli din nya favorit i garderoben. Välj bland vårt breda utbud av färger och storlekar för att hitta den perfekta matchningen för din stil. Ge dig själv det bästa och beställ din T-shirt idag!


Antal


kr

Antal 1
Pris/st 39,00

Graphix

Graphix erbjuder ett brett urval av profil, arbets- och sportkläder. Kläder som är framtagna för alla tänkbara tillfällen inom profilering av företag. Under 2015 lanserades Graphix Sportswear, funktionskläder som passar såväl träning som fritid. En kollektion med bra kvalitet och en enklare, sportig design.


Visa samtliga produkter från Graphix
Artikelnummer 161770-100
Modell Unisex
Material 50% bomull, 50% polyester
Ursprungsland China
Antal i förpackning 50
Vikt 160 g/m²
Nettovikt 0.12400 kg
Bruttovikt 0.13000 kg
Leveranstid 1-2 dagar.
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!