Rock T Junior

Rock T Junior

Upplev ultimat komfort och stil med vår T-shirt i singeljersey med sidsöm. Med en modern passform och smal halsribb med elastan ger denna T-shirt en perfekt balans mellan avslappnad och trendig. Det mjuka nackbandet ger extra stöd och komfort. Vare sig du är på väg till gymmet eller bara vill ha en avslappnad vardagslook, kommer denna T-shirt att bli din nya favorit. Välj bland vårt breda utbud av färger och gör din garderob ännu mer mångsidig. Ge dig själv det bästa och investera i denna T-shirt som kommer att hålla länge och se fantastisk ut varje gång du bär den.
Antal


kr

Antal 1
Pris/st 69,00

Graphix

Graphix erbjuder ett brett urval av profil, arbets- och sportkläder. Kläder som är framtagna för alla tänkbara tillfällen inom profilering av företag. Under 2015 lanserades Graphix Sportswear, funktionskläder som passar såväl träning som fritid. En kollektion med bra kvalitet och en enklare, sportig design.


Visa samtliga produkter från Graphix
Artikelnummer 150174-100
Modell Barn
Material 100% bomull, färg 954 och 982 har inslag av polyester
Certifierat enligt OekoTex
Ursprungsland Bangladesh
Antal i förpackning 50
Vikt 180g/m2
Nettovikt 0.09500 kg
Bruttovikt 0.14200 kg
Leveranstid 1-2 dagar.
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!