Zaragossa Tee man

Zaragossa Tee man

Denna fantastiska tvåfärgade funktions T-shirt i pikéstickning är precis vad du behöver för att sticka ut från mängden. Med sin kontrastfärg i sidan och på axelpartiet ger den en modern och trendig look. Den är inte bara snygg, den är också otroligt bekväm att bära. T-shirten har en perfekt passform som smickrar din kropp och ger dig en självsäker attityd. Oavsett om du ska träna, gå på stan eller bara koppla av, kommer denna T-shirt att bli din nya favorit. Så varför vänta? Uppgradera din garderob med denna unika och stilfulla T-shirt redan idag!
Antal


kr

Antal 1
Pris/st 89,00

Graphix

Graphix erbjuder ett brett urval av profil, arbets- och sportkläder. Kläder som är framtagna för alla tänkbara tillfällen inom profilering av företag. Under 2015 lanserades Graphix Sportswear, funktionskläder som passar såväl träning som fritid. En kollektion med bra kvalitet och en enklare, sportig design.


Visa samtliga produkter från Graphix
Artikelnummer 1690003-309
Modell Herr
Material 100% polyester
Certifierat enligt OekoTex
Ursprungsland Bangladesh
Antal i förpackning 50
Vikt 175 g/m²
Nettovikt 0.19700 kg
Bruttovikt 0.20685 kg
Leveranstid 1-2 dagar.
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
XS 56 st
S 156 st
M 470 st
L 771 st
XL 782 st
XXL 183 st
3XL 35 st

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!