Auckland Junior

Auckland Junior

Denna fantastiska T-shirt är tillverkad av en otroligt skön singeljersey, vilket gör den perfekt för alla tillfällen. Med sin halsribb och förstärkta nackband från axel till axel är den både bekväm och hållbar. Oavsett om du vill ha en avslappnad vardagslook eller en snygg outfit för en speciell händelse, kommer denna T-shirt att göra dig stolt. Dess unika design och högkvalitativa material gör den till ett måste i varje garderob. Så varför vänta? Uppgradera din stil med denna fantastiska T-shirt redan idag!
Antal


kr

Antal 1
Pris/st 79,00

D.A.D

D.A.D Sportswear är maritima profilkläder för ambitiösa företag och affärsmässiga utmanare. Med en air av saltstänk, vind och öppet hav har kollektionen egenskaper som passar för både vardag och mer krävande uppdrag. Hög kvalitet, funktionella material och smarta, tuffa detaljer. Trimma seglen och njut av plaggen som enkelt lever upp till sin filosofi: Gjorda för ambitiösa företag.


Visa samtliga produkter från D.A.D
Artikelnummer 134007-100
Modell Barn
Material 100% kammad bomull
Certifierat enligt OekoTex
Ursprungsland Bangladesh
Antal i förpackning 50
Vikt 180 g/m²
Nettovikt 0.09500 kg
Bruttovikt 0.14200 kg
Leveranstid 1-2 dagar.
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
110/120 623 st
130/140 279 st
150/160 158 st

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!