T-shirt Man

T-shirt Man

Vår rundhalsade t-shirt är inte bara bekväm, den är också designad med en något smalare passform för att ge dig en snygg och modern look. Med en nätt ribb runt halskanten får du en extra touch av stil. Och det bästa av allt är att vi nu har utökat vårt sortiment med fler färger och storlekar. Välj mellan de trendiga färgerna 100, 460, 855, 980 och 990 och hitta din perfekta match. Och med storlekar från XS till 6XL kan alla hitta sin perfekta passform. Uppdatera din garderob med denna mångsidiga och trendiga t-shirt idag!
Antal


kr

Antal 1
Pris/st 169,00

CottoVer®

CottoVer Collection är kläder som har tillverkats med hänsyn till människa och miljö. Plaggen är certifierade av Svanen, GOTS och Oeko Tex. All bomull är 100 % ekologisk och Fairtrade-certifierad. En certifierad produkt uppfyller den aktuella organisationens kriterier och har blivit oberoende kontrollerad. Cottover har valt märkningar som tillsammans täcker både kvalitet, hälsa, miljö och arbetsvillkor.


Visa samtliga produkter från CottoVer®
Artikelnummer 141008-100
Modell Herr
Material 100% ekologisk Fairtrade bomull
Certifierat enligt OekoTex, NordicEcolabel, Fairtrade, CottoverGotsOrganic
Ursprungsland Bangladesh
Antal i förpackning 50
Vikt 160 g/m²
Nettovikt 0.16500 kg
Bruttovikt 0.17325 kg
Leveranstid 1-2 dagar.
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Relaterade Produkter

Kom i kontakt med oss

Som kund hos oss på Swagg kan du helt enkelt vara trygg i att man alltid erbjuds den bästa lösningen för just dig. Vi lägger stor energi på att grundligt möta alla era önskemål utan att tumma på kvaliteten. Kontakta oss på telefon eller mejl!

Kontakta oss!